Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Janusz, 15-01-2018

W lipcu skorzystaliśmy z wypoczynku w domkach letniskowych VERANO w Ustroniu Morskim. Po przyjeździe na miejsce zostaliśmy miło przyjęci i bardzo sprawnie obsłużeni przez właścicieli. Do dyspozycji mieliśmy znakomicie wyposażony nowy domek, świetnie urządzony i przede wszystkim bardzo czysty. Poza warunkami mieszkalnymi, miłe otoczenie, bardzo spokojna okolica. Pogoda dopisywała, więc codzienny krótki spacer na plażę to była czysta przyjemność. Poza tym w okolicy sporo atrakcji turystycznych, więc każdy coś dla siebie znajdzie. Cały urlop zaliczamy do udanych, dzieciaki także zadowolone, więc wrócimy tam na pewno i to już w najbliższe wakacje. Polecamy innym turystom. Pozdrawiamy właścicieli i dziękujemy za udany pobyt. Kasia i Janusz z dzieciakami.

10.0
Iwona i Piotrek, 30-01-2018

Rewelacja! Miejsce ciche i spokojne. Byliśmy z rodziną w sierpniu 2017 i było super. Domki duże, przestronne z pełnym wyposażeniem. Wypożyczyliśmy u Właściciela rowery na których z rodziną zwiedziliśmy okolice. Bardzo dużą atrakcje są konie które podchodziły do płotu, syn zachwycony. Bardzo fajnie rozbudowany plac zabaw, dzieciaki się bawiły a my z żoną na nie patrzyliśmy z tarasu i.: -). Lokalizacja jest super bo nie w centrum ale blisko i na prawdę fajnie można odpocząć. Fajna odskocznia od bloku. Polecamy miejsce jako super do wypoczynku.

10.0
Ryszard, 10-02-2018

Super wakacje, fajna atmosfera, dobry dojazd. Byliśmy na przełomie czerwca i lipca i było super! Wracamy w tym roku.

9.8
Mikołaj, 04-05-2018

Wlasciciele bardzo mili, domki swietne w pelnym wyposazeniu, domki sa na tyle duze ze mieszcza 3 pokoje i duza lazienke ze sterylnym prysznicem i toaleta. Dla mlodszych plac zabaw i trampolina, dla starszych grill. Moj piesek zaprzyjaznil sie z kotkiem wlascicieli:) Na przeciwko domkow znajduje sie hodowla koni do ktorych zawsze mozna podejsc nakarmic, poglaskac, milo spedzic czas: D

10.0
Bożena Więcek-Świątkowska, 09-05-2018

Wspaniałe miejsce! Domki duże, z pełnym wyposażeniem i co dla mnie najważniejsze czyste i pachnące świeżością. Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi, fajny plac zabaw, trampolina, rowery. Tuż obok spacerują koniki - świetna atrakcja dla dzieci jak i dla dorosłych. Rano można ujrzeć sarenki albo spacerujące po łące bociany. Cisza i spokój ale dla spragnionych atrakcji wszystko jest w zasięgu ręki. Niedaleko znajduje się dobrze wyposażony sklep (osobiście polecam pączki). Właściciele to przemili ludzie i cieszę się, że mieliśmy przyjemność ich poznać. Mam nadzieję, że wkrótce tam wrócimy: -) Gorąco POLECAM

10.0
Monika, 10-05-2018

Majówka zaliczona, oczywiście w domkach Verano. Był to nasz czwarty pobyt, i nie ostatni. Wracamy znowu w sierpniu, na pełne 2 tygodnie. Właściciele są przemili i bardzo pomocni. Lokalizacja spokojna, z dala od hałasu i tłumów ludzi, a jednocześnie w kilka minut można dojść do sklepu, czy na rybkę. W pobliżu jest basen, z którego można korzystać przy deszczowej pogodzie. Domki są przestronne, dobrze wyposażone i najważniejsze CZYSTE. Przy domkach plac zabaw, więc siedząc na tarasie przy kawce, można obserwować bawiące się dzieciaki.

10.0
Ewa, 02-06-2018

Jednym słowem REWELACJA! Domki czyściutkie, super wyposażone. Czuliśmy się jak w domu. Właściciele bardzo mili, sympatyczni i pomocni. Cisza, spokój i relaks:). Idealne miejsce dla rodzin jak i dla par. Pierwszy ale na pewno nie ostatni raz w Verano. Z całego serca polecam!

10.0
Paulina Muszyńska, 04-06-2018

Super miejsce na wypoczynek z dziećmi. Wspaniali właściciele, chętni do pomocy. Domki duże i czyste, dobrze wyposażone. Łóżka bardzo wygodne. Wiele atrakcji dla dzieci. Super plac zabaw. Były to nasze pierwsze wakacje i napewno będziemy miło je wspominać. Zamierzamy niebawem wrócić. Pozdrawiamy właścicieli i dziękujemy jeszcze raz.

10.0
Sebastian Kaczor, 27-06-2018

Bardzo miło spędzony tydzień na początku Czerwca. Domki bez zastrzeżeń, plac zabaw rewelacja dla dzieci, a Pan Artur - człowiek na poziomie, do tańca i do różańca. Bardzo dobry kontakt i przed, wtrakcie i po. Dodatkowe koszty za prąd i wodę znikome. W 100 % POLECAM! Pozdrawiam Pana Artura, Sebastian.

10.0
Martyna Grzybek, 08-07-2018

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w domkach VERANO. Przyznam szczerze, że to był chyba a raczej NA PEWNO najlepszy domek jaki kiedykolwiek wynajmowaliśmy (a było ich "kilka"). Po przyjezdzie na miejsce zostaliśmy przywitani z uśmiechem na ustach (pomimo, że przyjechaliśmy o 6.30). Pan Artur stawał na głowie, żeby domek był jak najszybciej przygotowany kosztem swojego snu;) Domki są czyściutkie, wyposażone we wszystko co jest niezbędne do życia:) Dla nas ogromnym plusem było to, że są to domki parterowe ponieważ zwykle w domkach piętrowych nasze dzieciaki nie raz leciały ze schodów nabijając sobie przy tym niezłego guza. W sytuacji tych domków mogliśmy spokojnie się wyluzować wypić kawę odpocząć nie chodząc ciągle z góry na dół:) OGROMNY PLUS ZA PLAC ZABAW! dzieci się tam na prawdę nie nudzą, my chcąc iść gdziekolwiek musieliśmy ich siłą ściągać z placu zabaw. Dzieci mają mnóstwo radości a rodzice nie wysilając się mają swoje pociechy ciągle na oku (dzięki położeniu placu zabaw). Okolica jest spokojna. Do morza spacerkiem nie jest daleko. Właściciele są na prawdę przesympatyczni. Tworzą prawdziwie rodzinną atmosferę (przoduje tutaj oczywiście mały Michaś;) JESTEŚMY WSZYSCY ZACHWYCENI DOMKAMI VERANO! Będziemy polecać je każdemu kto będzie udawał się w tamte okolice na wczasy:) Jeżeli ktoś chce na prawdę wypocząć to z całego serca polecamy te domki! Panie Arturze bardzo dziękujemy za gościnę!

10.0
Marta Niesłony, 09-07-2018

Domki Verano bardzo fajne przestronne, czyste, dobrze wyposażone.Plac zabaw dla dzieci super mają dużo miejsca do zabawy i biegania.Wlasciciel bardzo miły służy pomocą w każdej chwili:) .Mam nadzieję, że kiedyś wrócimy:) Pozdrawiam

10.0
Bożena Kułaga, 09-07-2018

Skorzystałam z dziećmi z wypoczynku w domkach letniskowych VERANO w Ustroniu Morskim. Po przyjeździe miło zostaliśmy przyjęci przez super właściciela.Mieliśmy do swojej dyspozycji świetnie urządzony domek z całym wyposażeniem bardzo czysty .Pogodę mieliśmy piękną, blisko plaża jest sporo atrakcji turystycznych .Nasz urlop zaliczamy do udanego, dużo mieliśmy spokoju konie przychodziły do ogrodzenia dzieci byli zachwycone placem zabaw ogólnie super polecam każdemu. Pozdrawiam serdecznie P. Artura i również jego wspaniałą mamę:) Bożena z dziećmi:)

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 23-02-2019

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -2 0 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -2 -1 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: -2 3 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 1 4 °C